homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou pt "soacra''-4

#58 2008-10-08 09:36:57

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: cadou pt "soacra''

eu acus ii voi lua un parfum.mai merg o tura in magazine si ii cumpar.ea iubeste parfumurile(le si termina repede).anul trecut i-am luat un halat puffy de baie si un set(de la un magazin den bamboo)cu papuci de dupa baie,piatra ponce,oglinda,2 tipuri de bureti,perie din aia anticelulitica.astea stiu ca i-au placut f mult ca si acum le foloseste.
si o vaza frumoasa ar fi f buna!sunt la 40-55 lei super misto si na, are in ce pune floricelele luate de tine

#59 2008-10-08 12:56:30

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

little_rabbit a scris:

eu acus ii voi lua un parfum.mai merg o tura in magazine si ii cumpar.ea iubeste parfumurile(le si termina repede).anul trecut i-am luat un halat puffy de baie si un set(de la un magazin den bamboo)cu papuci de dupa baie,piatra ponce,oglinda,2 tipuri de bureti,perie din aia anticelulitica.astea stiu ca i-au placut f mult ca si acum le foloseste.
si o vaza frumoasa ar fi f buna!sunt la 40-55 lei super misto si na, are in ce pune floricelele luate de tine

c mag gen bam boo?????

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#60 2008-10-08 13:00:40

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

pitzipoank a scris:

little_rabbit a scris:

c mag gen bam boo?????

mai este bobo shop in Felicia.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#61 2008-10-08 13:01:21

annabel
Diamond member

in felicia
vis-a-vis de intrarea in careefour sau vis-a-vis de "unde se da garantia la ce iti cumperi".este un magazin micut si super dragut cu tot felul de lucruri pt casa.vaze, perne(fffff frumoase si super ok ca pret),fete de perne, decorative,si hainute gen..magazin din ala cum ii zicea nicolle(tcm)care sunt aduse nush din ce tara.
au si pt bucatarie tot felul de ustentile/boluri/cantare..

#62 2008-10-08 13:03:42

Soleil
Addicted member

little_rabbit a scris:

in felicia
vis-a-vis de intrarea in careefour sau vis-a-vis de "unde se da garantia la ce iti cumperi".este un magazin micut si super dragut cu tot felul de lucruri pt casa.vaze, perne(fffff frumoase si super ok ca pret),fete de perne, decorative,si hainute gen..magazin din ala cum ii zicea nicolle(tcm)care sunt aduse nush din ce tara.
au si pt bucatarie tot felul de ustentile/boluri/cantare..

da, este si asta. bobo shop e in felicia vis a vis de libraria humanitas.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#63 2008-10-08 13:05:05

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ahhhh stiu d bobo da' nu imi aminteam... imi storceam acu creieriii rotfl
gata, stiu si despre care vb little.
ms fete  puss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#64 2008-10-08 13:05:44

Soleil
Addicted member

puss pitzi

Thé à la menthe hjarta

#65 2008-10-08 13:57:10

annabel
Diamond member

pitzipoank a scris:

ahhhh stiu d bobo da' nu imi aminteam... imi storceam acu creieriii rotfl
gata, stiu si despre care vb little.
ms fete  puss

da sunt 2 mag diferite

#66 2008-10-08 17:51:37

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pe 14 oct e ziua mamei lui iubi.
nici eu nush ce sa-i iau. ma gandesc la un parfum pe care il am deja acasa... si flori. dar oare ar mai trebui ceva?

#67 2008-10-12 14:30:23

cristina1988
Full member
Inregistrat: 2008-09-08

camysh a scris:

pe 14 oct e ziua mamei lui iubi.
nici eu nush ce sa-i iau. ma gandesc la un parfum pe care il am deja acasa... si flori. dar oare ar mai trebui ceva?

eu zic ca e suficient.ce parfum ii dai tu...poate ma inspiri si pe mine.

Ma urasti?Problema ta!Te-am insultat?Foarte bine,meritai!Ma invidiezi?Incearca sa fii mai bun!Rea?Cu cine merita!Bunul meu simt?Depinde de al tau!Copilaroasa?Da!Pentru ca asa vreau eu! diablo

#68 2008-10-12 16:31:31

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu tot la cadourile propuse de mn pe pag anterioare raman ......super

..be the best ...fuck the rest smile))

#69 2008-11-25 11:31:55

highbutterfly
New member
Inregistrat: 2008-02-19

pentru cele care ai au nevoie de idei de cadouri pentru "soacre" . In primul rand zic sa nu generalizam in ceea ce priveste conceptiile despre soacre. Mama iubitului meu este f ok si chiar tin la ea. E o tipa f cocheta care nu isi arata varsta si e f open - mind. Cadourile pe care le recomand eu sunt ceva doar pentru ele  avand in vedere ca si soacrele voastre sunt femei, ca au cam tot ce le trebuie prin casa ...nu le mai trebuie bibelouri, tablouase si alte nebunii ca doar au strans o gramada de-a lungul vietii ...asta doar daca nu e colectionara sau a renovat in ultimul timp casa si chiar credeti ca are nevoie.
Deci sa incepem:

daca nu ii cunoasteti f bine gusturile si nu o stiti o impatimita de cosmeticale nu va apucati sa ii luati parfumuri si creme de fata  pentru ca la o varsta inaintata deja stie ce sa foloseasca si rar mai incearca ceva nou
luati o BIJUTERIE - o pereche de cercei sau o brosa de cele mai multe ori e cadoul cel mai potrivit pt ca la bratari si coliere e mai greu cu marimea...
un PORTOFEL de calitate
o pereche de manusi daca ii stiti marimea si e sezonul
un set cu crema de corp sau de maini cu o lufa sau cu un ulei de aromoterapie
o casetutza de bijuterii mai deosebita la toate ne plac casetutele
un set de farduri bun in culori neutre  si un buchet de flori
daca inca mai lucreaza si e femeie de afaceri: un set cu pix si stilou bun
daca sunteti la prima intalinire cu soacra si sunt sarbatori ii puteti lua un lichior si o cutie de bomboane sau doar bomboane si un ghiveci cu flori
cam astea sunt daca mai imi vin idei mai postez

#70 2009-04-16 16:10:12

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Girl help!!!!!!!!!!
E aniversarea casatoriei parintilor lui in 2 zile si n-am idee ce cadou sa le fac... aveti sugestii? pls!!!
evetual unele mai putin costisitoare ca si asa am o gaura imensa in buget lol

#71 2009-04-16 16:20:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

un_gandacel, ar trebui mai degraba ceva cu valoare sentimentala pentru amandoi, de exemplu o poza cu ei pe care s-o inramati frumos... ceva de genul

#72 2009-04-16 16:22:12

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

ok... la capitolul poze inramate, imprimate...etc
pe ce pot sa imprim sau cum sa inramez sa fie mai spacial?

Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-04-16 16:22:36)

#73 2009-05-22 12:48:32

mary.lee
New member
Inregistrat: 2009-05-22

pf.. cand aud de soarca mi se ridica parul de pe mine  mad  skitarg  eu i-as lua numai limba soacrei. asta sa aiba in casa!! mad mad

#74 2009-05-22 12:51:44

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

k veni vorba....la socru ce se cumpara?...este ziua lui luna asta si habar n-am ce sa-i iau

#75 2009-05-22 12:55:48

mary.lee
New member
Inregistrat: 2009-05-22

depinde si de cat timp va stiti.. eu habar n-am ..o sticla de vin hmm

#76 2009-05-22 13:00:05

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

pai de 3-4 ani big_smile...si chiar este viitorul meu socru...de obicei nu stiu ce cadou as putea sa iau unui barbat smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.